Synergy Worldwide

Synergy Worldwide

VODA IN ZDRAVJE

Voda obsega 75 odstotkov našega sveta, vendar je samo 1 odstotek vode uporaben za pitje in uživanje. Voda, katero uporablja človeštvo, je ista vse od nastanka sveta in je ena redkih sestavin, ki je človek ni poskušal spremeniti ali si jo podrediti.

Voda je nujno potrebna za delovanje našega telesa; za pravilen krvni obtok, delovanje možganov, metabolizem, uravnavanje telesne temperature, delovanje ledvic in urinarnega sistema, delovanje prebavil, mišic in živčnega sistema, za prenos hranljivih stvari do vsake celice, za pravilno delovanje sklepov in kostnega sistema ter odvajanje strupov iz organizma. Vsakršno življenje na našem planetu je odvisno od vode.

Voda ne le da gasi žejo, ampak deluje na naše telo zdravilno, saj čisti organizem in odvaja negativno energijo, lahko pa tudi odganja črne misli in slabo voljo. Ste se kdaj vprašali, zakaj se po bivanju na morju tako dolgo počutite zdravi in polni energije? Vzrok ne tiči zgolj v menjavi klime in izpostavljenosti soncu, ampak predvsem v vodi, pogostem tuširanju in plavanju, ki nas osvobaja negativne energije, nakopičenega stresa in morda celo pridobljenih urokov ali škodljive magije.

Človek lahko brez hrane preživi tudi do 90 dni, brez vode pa lahko prebije največ 72 ur, žal pa je po najnovejših podatkih vsega 1 % pitne vode na Zemlji neoporečen in popolnoma neškodljiv za človeka. Zadnjih nekaj let prevladuje prepričanje, da vodaposeduje moči, ki so več kot kemijska formula vode. Znanstveniki so prepričani, da imavoda določeno moč spomina. Z dokazovanjem takšnih trditev se ukvarja “digitalna biologija”. Če znanstvenikom uspe takšno trditev tudi dokazati, se lahko zamajejo temelji marsikatere znanosti.

Tehnika zdravljenja z obarvano vodo je stara in zelo enostavna, pri njej pa uporabljamo izključno zdravo pitno vodo. Vodo nalijemo v določene posode, še najbolje v različno obarvane steklenice. Steklenice postavimo za nekaj ur na sonce, da jih prežame sončna energija in tako je voda pripravljena za pitje. Tako osvetljena voda ima neverjetno moč in zelo pozitivno vpliva na človeško telo in zdravje. Tako “obarvane” vode (dejansko niso obarvane, ampak so fizično izpostavljene svetlobnemu filtru, zato jih tako imenujemo) delujejo na posamezne organe in jim vračajo vitalno energijo. Zelo pomembno je, da za točno določene težave izberemo primeren filter ali barvo steklenice, glede na ustrezno pravilo izbrane tehnike. Prvo in osnovno pravilo je, da je voda, ki jo nalijemo v steklenico, neoporečna in da steklenico zatem dobro zapremo. Takšna “osvetljena”voda ostane zdrava in primerna za zdravljenje kar nekaj časa.

Vir: http://www.bodieko.si/voda-in-zdravje

Pijte vodo saj je zelo pomembna za zdravje!

Ni komentarjev:

Objavite komentar