Synergy Worldwide

Synergy Worldwide

JEČMENOVA TRAVA JE VIR ZDRAVJA IN KLOROFILA

Ječmenova trava vsebuje veliko klorofila. Številne raziskave so že dokazale, da uživanje zelenih napitkov pozitivno vpliva na raven holesterola, krvni tlak in povečuje imunski odziv telesa, prav tako pa predstavlja tudi preventivo pred različnimi rakavimi obolenji. Vse te pozitivne lastnosti lahko pripišemo njihovi visoki vrednosti klorofila.

Klorofil je zeleno barvilo v rastlinah in algah, ki igra zelo pomembno vlogo v procesu fotosinteze. Uživanje živil, bogatih s klorofilom, za naše zdravje prinaša številne pozitivne lastnosti. Nekateri klorofilu pravijo kar rastlinska kri, saj je zanje ravno tako pomemben, kot je kri pomembna za nas.

Klorofil sodeluje v procesu razstrupljanja telesa, pomaga pri slabokrvnosti, čisti kri in sodeluje pri tvorbi krvnih celic. Klorofil ravno tako deluje kot močan antioksidant, pomaga do lepše kože in pospešuje celjenje ran, skrbi za optimalno črevesno floro …

vir: http://www.bodieko.si/jecmenova-trava

Klorofil iz ječmeno trave dobite v izdelku PhytoLife. Med drugim je klorofil tudi iz lucerne in dodano olje poprove mete.

Ni komentarjev:

Objavite komentar